Spätzle met Paprika en Kip

Spätzle met Paprika en Kip

Spätzle met Ham en Champignons

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 1 kipfilet, 1 prei, 1 groene paprika, 3 bosuien, 100 gram geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Roer er op het laatst 100 gram geraspte kaas door. Bak ondertussen 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 in reepjes gesneden groene paprika, 1 in ringen gesneden prei en 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak tot de paprika bijna zacht is. Serveer het kip-paprika mengsel met de spätzle. Eet smakelijk!

(71 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top