Zongedroogde Tomaat Muffins

Zongedroogde Tomaat Muffins

Zongedroogde Tomaat Muffins

Dit zijn de hartige muffins die Britt en Celina gemaakt hebben tijdens onze afwezigheid, de zoete muffins waren de Chocolade Marshmallow Muffins. Heerlijk!

Ingrediënten: 280 gram bloem, 3 theelepels bakpoeder, zwarte peper, zout, 4 zongedroogde tomaten, 2 eieren, 250 ml karnemelk, 90 gram gesmolten boter, 4 theelepels gedroogde basilicum, 1 teentje knoflook, geraspte kaas,

Aantal muffins: 12

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng 280 gram bloem met 3 theelepels bakpoeder, zwarte peper en zout. Meng 4 fijngesneden zongedroogde tomaten erdoor. Klop 2 eieren in een andere kom met 250 ml karnemelk, 90 gram gesmolten boter, gedroogde basilicum en 1 fijngehakt teentje knoflook erdoor. Voeg de droge ingrediënten toe en roer het voorzichtig door. Doe de papieren cupcakevormpjes in een muffinbakvorm en schep het beslag in de vormpjes. Strooi geraspte kaas over de muffins. Zet de bakvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de muffins iets afkoelen. Smul ze!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top