Hapjes tijdens Kookboek van het Jaar @Oldenhof

Hapjes tijdens Kookboek van het Jaar @Oldenhof

Hapjes tijdens Kookboek van het Jaar @Oldenhof

Vandaag was de kookboekenruilbeurs die ik samen met Edith en Fusina heb georganiseerd bij Oldenhof Hilversum. We stonden er gebeiteld en werden voorzien van de lekkerste hapjes van kookboekenschrijvers die er waren vanwege de week die in het teken staat van het ‘Kookboek van het Jaar’ verkiezing. Altijd lekker! Zo werden we rond de lunchtijd al verwend met een kopje verse broccolisoep van Oldenhof kok Gaston, erg lekker en een stokbroodje met parmaham (en ander lekkers).

Katies Cookies

Daarnaast stond Katie van Katies Cookies er met haar homemade cookies die door de brievenbus passen. Je kan er bijna niet vanaf blijven zo lekker! Meneer Wateetons deed een workshop worst maken en er werden heel wat worsten gemaakt en gelukkig mochten we proeven. Lekker hoor zo’n zelfgemaakte worst. Ik had een stukje met varkensvlees en venkelzaad.

Kaneelbroodjes van Levine

Ook werd er geproefd van de steak, Angus steak, met bearnaisesaus van Marcus Polman. Je proeft dan zeker wel de kwaliteit. Levine van Uit de Keuken van Levine was bij Oldenhof druk aan het bakken. Op de foto zie je haar kaneelbroodjes. Naast deze broodjes maakte ze ook pizzabroodjes en die zijn ook heerlijk. Mocht er van Levine ooit een bakboek uit komen zal ik als een van de eerste een boek aanschaffen, want zoals zij het laat zie is brood bakken best makkelijk!

ijs van kees raat

Als lekkere afsluiter kwam Kees Raat nog zijn nieuwe boek ‘IJstijd’ promoten, dat doe je natuurlijk met ijs. Zelf had ik stroopwafelijs en Michel had dit chocoladeijsje. Nou dat wil ik ook wel zelf thuis maken, dus snel het recept maar opzoeken in het boek! Van Joke Boon kregen we overigens nog een bakje honingtomaatjes mee die we deze week lekker gaan eten. Daarnaast had Claudia Reina van Onze Smultuin brownies en had Bart van Olphen, schrijver van Het Nederlandse Viskookboek een vis in zoutkorst gemaakt. Kortom er was genoeg te proeven bij Oldenhof!

0
(25 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top