Pasta met Worst, Prei en Champignons

Pasta met Worst, Prei en Champignons

Pasta met Worst, Prei en Champignons

Ingrediƫnten: macaroni, zout, 2 runderbraadworsten, 1 prei, 250 gram champignons, 200 ml gezeefde tomaat, 100 ml kookroom, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Haal het vel van 2 runderbraadworsten. Rul de worst los en bruin in hete boter. Voeg 1 in ringen gesneden prei en 250 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 200 ml gezeefde tomaat en 100 ml kookroom toe en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel ongeveer 5 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top