Mej Janssen in Utrecht

Mej Janssen in Utrecht

Mej Janssen - UtrechtVandaag met 2 collega’s en een ex-collega gezellig uit eten geweest en dat kan je leuk in Utrecht. We hadden afgesproken bij Mej Janssen, een restaurantje in de werfkelders langs de Oude Gracht. Een klein restaurantje met een niet al te grote kaart, maar wel lekker eten voor een niet al te hoog bedrag. Ik heb daar na een kop verse muntthee een vooraf genomen van gebakken champignons in kaassaus, en als hoofdgerecht had ik een entrecote genomen met kruidenboter. Lekker, wat je kan verwachten, een toetje heb ik overgeslagen, uiteindelijk wil ik ook wel weer een zevende Noosa chunk aanschaffen (dus weer een kilo minder wegen). Mej Janssen is een leuk restaurantje waar je voor een leuk bedrag lekker kan eten.

Wil je een indruk krijgen van Mej Janssen? Bekijk dan deze promo-video:

Mej Jansen
Oude Gracht 143 a/d Werf
3511 AJ Utrecht

0
(26 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top