Schnitzels met Champignons en Prei in Roomsaus

Schnitzels met Champignons en Prei in Roomsaus

Schnitzels met Champignons en Prei in Roomsaus

Ingrediƫnten: 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 2 schnitzels, zout, peper, 1 prei, 250 gram champignons, 250 ml kookroom, 100 ml water, 1 bouillonblokje, marjolein,

Aantal personen: 2

Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Schep de ontbijtspek uit de pan. Bestrooi 2 schnitzels met zout en peper. Bak de schnitzels in het achtergebleven vet aan beide zijden bruin. Haal de schnitzels uit de pan en houdt het apart. Bak 1 in ringen gesneden prei en 250 gram in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom, 100 ml water, 1 verkruimeld bouillonblokje en een beetje marjolein toe. Breng even aan de kook. Roer de ontbijtspek door de saus en leg daarna de schnitzels weer terug in de pan. Warm het geheel nog 5 minuten door. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top