Risotto met Tomaat

Risotto met Tomaat

Risotto met Tomaat

Ingrediƫnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 250 gram risotto rijst, gemalen kurkuma, scheutje witte wijn, 600 ml bouillon, 3 tomaten, 50 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 250 gram risotto rijst toe en zorg dat de rijst een glanzend laagje krijgt. Voeg een beetje gemalen kurkuma toe en roer goed door. Voeg een scheutje witte wijn toe en laat de alcohol verdampen. Voeg 600 ml bouillon toe. Laat onder af en toe roeren de risotto rijst de bouillon opnemen. Voeg 3 in blokjes gesneden tomaat toe en warm 5 minuten mee. Voeg als laatste nog 50 gram geraspte kaas toe en laat de kaas smelten. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top