Gegratineerde Varkensfilet in Tomatensaus

Gegratineerde Varkensfilet in Tomatensaus

Gegratineerde Varkensfilet in Tomatensaus

Ingrediënten: 10 plakjes ontbijtspek, 5 varkensfiletlapjes, zout, peper, 2 uien, tijm, 1 blik tomaatblokjes, geraspte kaas, scheutje kookroom,

Aantal personen: 5

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 10 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Schep het uit de pan en houd het apart. Bestrooi 5 varkensfiletlapjes met zout en peper. Bak de varkensfiletlapjes bruin in hete boter. Haal uit de pan en houd de varkensfiletlapjes apart. Bak in het achtergebleven vet 2 gesnipperde uien met wat tijm tot de uien zacht zijn. Voeg 1 blikje tomatenpuree toe en warm even door. Doe de tomatensaus in een ovenschaal. Leg om en om een varkensfiletlapje en twee plakjes ontbijtspek in de tomatensaus. Bestrooi met geraspte kaas en giet er een scheutje kookroom over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er frites en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top