Spaghetti met Aubergine en Gehakt in Tomatensaus

Spaghetti met Aubergine en Gehakt in Tomatensaus

Spaghetti met Aubergine en Gehakt in Tomatensaus
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 aubergine, 1 ui, 1 teentje knoflook, oregano, marjolein, 300 gram gehakt, 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Snij 1 aubergine in blokjes, strooi er zout over en laat even staan. Bak in hete boter 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, oregano en marjolein tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin en rul. Voeg de aubergine toe en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 1 blikje tomatenpuree, 1 blik tomaatblokjes en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Roer goed door en laat ongeveer 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(3.480 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Spaghetti met Aubergine en Gehakt in Tomatensaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top