Macaroni met Champignons in Kaassaus

Macaroni met Champignons in Kaassaus

Macaroni met Champignons in Kaassaus
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 6 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml volle melk, 200 ml water, 1 bouillonblokje, 200 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 6 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete pan. Haal de ontbijtspek uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons zacht. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg 200 ml melk, 200 ml water en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Blijf goed roeren. Roer er als laatste 200 gram geraspte kaas door. Laat de kaas smelten. Serveer met de macaroni en met het uitgebakken ontbijtspek. Eet smakelijk!

(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top