Macaroni met Champignons in Kaassaus

Macaroni met Champignons in Kaassaus

Macaroni met Champignons in Kaassaus
Ingrediƫnten: macaroni, zout, 6 plakjes ontbijtspek, 1 ui, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml volle melk, 200 ml water, 1 bouillonblokje, 200 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 6 plakjes ontbijtspek knapperig in een hete pan. Haal de ontbijtspek uit de pan en houd apart. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak de champignons zacht. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg 200 ml melk, 200 ml water en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Blijf goed roeren. Roer er als laatste 200 gram geraspte kaas door. Laat de kaas smelten. Serveer met de macaroni en met het uitgebakken ontbijtspek. Eet smakelijk!

0
(74 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top