Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Toad in a Hole (Worstjes in Beslag)

Ingrediënten: 125 gram bloem, 3 eieren, 300 ml volle melk, tijm, zout, peper, 2 braadworsten, 4 plakjes ontbijtspek,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Maak een beslag van 125 gram bloem, 3 eieren en 300 ml volle melk. Klop of mix het tot een glad beslag. Breng op smaak met tijm, zout en zout. Snij 2 braadworsten in tweeën, zodat je 4 kleine worstjes krijgt. Omwikkel elk worstje met een plakje ontbijtspek. Leg de worstjes in een ovenschaal. Giet het beslag over de worstjes. Zet de ovenschaal ongeveer 25 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven (open de oven in de tussentijd niet). Wij hebben er kapucijners bij gegeten. Eet smakelijk!

(93 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top