Noodles met Kip, Peultjes en Champignons

Noodles met Kip, Peultjes en Champignons

Noodles met Kip, Peultjes en Champignons

Ingrediënten: 1 ui, 1 kipfilet, 1/2 wortel, 250 gram champignons, 200 gram peultjes, 1 eetlepel sojasaus, een scheutje balsamico azijn, noodles,

Aantal personen: 4

Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1/2 in dunne plakjes gesneden wortel toe en bak mee tot de wortel zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en 200 gram peultjes toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 eetlepel sojasaus en een scheutje balsamico azijn door. Roer goed door en laat het geheel 5 minuten doorwarmen. Kook de noodles in 2 minuten gaar in kokend water. Serveer de de noodles met de kip en groente. Eet smakelijk!

0
(123 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top