Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese
Ingrediënten: spaghetti, 1 ui, 150 gram gehakt, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het gehakt tot het bruin is. Voeg 1 in plakjes gesneden wortel toe en bak mee tot de wortel bijna zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 500 ml gezeefde tomaat en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat 10 minuten zacht pruttelen. Pureer de saus op het laatst met de staafmixer. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top