Risotto met Courgette en Champignons

Risotto met Courgette en Champignons

Risotto met Courgette en Champignons

Ingrediƫnten: 1 courgette, 250 gram champignons, tijm, 1 ui, 275 gram risotto rijst, scheutje witte wijn, 500 ml bouillon, 100 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 4

Bak 1 in blokjes gesneden courgette zacht in hete boter. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons en wat tijm toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Schep alles uit de pan en houdt het apart. Doe nieuwe olie in de pan en bak hierin 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg de risotto rijst toe en roer zodat de olie over al zit. Blus met een scheutje witte wijn en laat de alcohol verdampen. Voeg 500 ml bouillon toe en laat de risotto onder af en toe roeren gaar worden. Roer 100 gram geraspte kaas, de courgette en champignons door de risotto en warm het geheel goed door. Eet smakelijk!

(320 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top