Cordon Bleu’s gepaneerd met Knoflookcroutons

Cordon Bleu’s gepaneerd met Knoflookcroutons

Cordon Bleu's gepaneerd met Knoflookcroutons

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, 2 plakjes kaas, 2 plakjes ham, zout, peper, 1 ei, 1 zakje knoflookcroutons,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Plet 2 schnitzels, of als ze echt dik zijn snijd ze open. Maak van de plakjes kaas en ham 2 pakketjes en vouw ze tussen de schnitzels. Zet de schnitzels vast met cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Kluts een ei. Haal de schnitzels door het ei. Verkruimel het zakje knoflookcroutons. Haal de schnitzels door de verkruimelde knoflookcroutons en druk nog even wat aan. Bak de schnitzels om en om bruin. Leg de schnitzels in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top