Mooi Zeist in Zeist

Mooi Zeist in Zeist

Mooi Zeist in Zeist

Vandaag zijn we met zijn drieën gaan eten bij Mooi Zeist. Via Twitter had ik een dinerbon gewonnen en we zochten eigenlijk nog steeds een restaurant waar we Indonesisch konden eten. Daarnaast hebben we met zijn drieën mijn verjaardag gevierd.

Het was er al druk, er waren namelijk twee grote groepen. Maar gelukkig hadden we gereserveerd. Voor het eten kregen we kroepoek-friet met een soort pindasaus, erg lekker. Daarna hebben we gegeten van het buffet, wat alleen van vrijdag tot zondag wordt geserveerd. Zo hadden we zelf de keuze welke gerechten we zelf lekker vinden en Britt kon mooi alles uitproberen (zij kende de Indonesische keuken nog niet qua restaurant, wel een beetje van mijn kookprobeersels). In ieder geval hebben we heerlijk gegeten en heeft Britt een nieuwe favoriete keuken!

Mooi Zeist
Bachlaan 55
3706 BB Zeist
Tel: 030-6958058

(56 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Mooi Zeist in Zeist

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top