Spaghetti met Gehakt en Champignons

Spaghetti met Gehakt en Champignons

Spaghetti met Gehakt en Champignons
Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 250 gram gehakt, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 4

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 250 gram gehakt toe en bak het bruin. Voeg 1 in reepjes gesneden rode paprika en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe met 1 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokje. Roer goed door en warm het geheel goed door. Mix tot een saus met een staafmixer. Serveer met de spaghetti en eventueel met geraspte kaas (dat had ik even niet). Eet smakelijk!

0
(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top