Schnitzel gevuld met Worst en Appel

Schnitzel gevuld met Worst en Appel

Schnitzel gevuld met Worst en Appel

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, appelstroop, 1 braadworst, 1 partje appel, zout, peper,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Besmeer 2 schnitzels met appelstroop. Haal het vel van 1 braadworst en meng met 1 in kleine stukjes gesneden partje appel. Verdeel dit over de schnitzels. Vouw de schnitzels dicht en bind dicht met keukentouw. Bestrooi met zout en peper. Bak de schnitzel-pakketjes rondom bruin in hete boter. Leg het vervolgens in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade en Vlaamse frietjes uit de Actifry bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top