Brasserie Slot Zeist in Zeist

Brasserie Slot Zeist in Zeist

Brasserie Slot Zeist - ZeistVandaag hadden we een personeelsuitje, een moorddiner in de brasserie van Slot Zeist. Tijdens en tussen het spel van de acteurs door hadden we een driegangenmenu.

Als voorgerecht een … van zalm met mousse, het hoofdgerecht was kalfsoester met een stukje sukade en een stamppot van rucola en als dessert chocolade-ijs met een madeleine op abrikoos en een schuimkoekje met pistachenootjes. Het diner was overigens verzorgt door Hotel Figi, de locatie was wel Brasserie Slot Zeist. Het eten was lekker, maar misschien had ik er meer van verwacht, maar goed het was ook wel weer koken voor een grotere groep tegelijk. In ieder geval hadden we een leuke avond en is de ‘moord’ ook weer opgelost.

Brasserie Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Brasserie Slot Zeist in Zeist

  1. ik heb een keer een diner gehad met acteurs… ik vond het vreselijk! zo kan je toch niet normaal eten!! maar goed, ieder zijn ding, er zijn mensen die het ook echt leuk vinden..

    ik kom er net achter dat ik aan het theedrinken ben met een theelepeltje erin waar slot zeist op staat.. hoe toevallig is dat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top