Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus
Makkelijk vandaag, Michel heeft gekookt!

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, Italiaanse kruiden, 150 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1 bouillonblokje, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en Italiaanse kruiden tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Voeg 100 gram doperwten toe en laat het 10 minuten zachtjes in de saus gaar worden. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(605 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top