Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus

Macaroni met Doperwten en Gehakt in Tomatensaus
Makkelijk vandaag, Michel heeft gekookt!

Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 teentje knoflook, Italiaanse kruiden, 150 gram gehakt, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1 bouillonblokje, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en Italiaanse kruiden tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak het rul en bruin. Voeg 1 blik tomaatblokjes en 1 eetlepel chilisaus toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Voeg 100 gram doperwten toe en laat het 10 minuten zachtjes in de saus gaar worden. Serveer met de macaroni en geraspte kaas. Eet smakelijk!

(605 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top