Gevulde Aardappel en Muiderslotje

Gevulde Aardappel en Muiderslotje

Gevulde Aardappel en Muiderslotje
Vandaag ook makkelijk, een gevulde aardappel en een muiderslotje van slagerij Ben Kamphuis. De gevulde aardappel is een in de schil gekookte aardappel, die gehalveerd is en iets uitgehold. Daarna gevuld met kruidenkaas en erover geraspte kaas en peper. Dit hoefde nog maar 10 minuten in de oven zodat de kaas kan smelten. Het muiderslotje is een gevulde pepper-steak, gevuld met kruidenkaas. Even om en om bakken en de kruidenkaas laten smelten. Lekker!

(155 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top