Macaroni met Paprika en Doperwten
Ingrediënten: macaroni, zout, 1 ui, 1 gele paprika, 100 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis, 1 eetlepel chilisaus, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 gesneden gele paprika in hete olie tot het zacht is. Voeg 100 gram doperwten, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel ketjap manis en 1 eetlepel chilisaus toe en roer goed door. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven. Laat het 5 minuten zachtjes pruttelen. Serveer met de macaroni. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *