Spaghetti met Tomatensaus

Spaghetti met Tomatensaus

Spaghetti met Tomatensaus
Deze saus had ik nog over van de gehaktballetjes in tomatensaus, de saus hadden we ingevroren en dat kwam vandaag goed van pas, lekker makkelijk koken!

Ingredi├źnten: 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 5 tros-tomaten, 1 blik tomaatblokjes, 1 blikje tomatenpuree, 1 bouillonblokje, 3 bosuien, 1 eetlepel ma├»zena, beetje water,

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui in hete boter met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 5 in blokjes gesneden tomaten toe. Roer even door en voeg dan 1 blik tomaatblokjes en 1 blikje tomatenpuree toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit en voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe. Laat de saus op middelhoog vuur pruttelen. Als de saus te dun blijft voeg je er een papje van 1 eetlepel maïzena en een beetje koud water toe. Goed doorroeren en even mee warmen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(75 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top