Varkenshaas Saté

Varkenshaas Saté

Varkenshaas Saté
Vandaag heeft Michel in de keuken gestaan, deze saté kwam er vandaan.

Ingrediënten: varkenshaas, zout, peper, ui,

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi de varkenshaas met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin in hete boter. Haal het uit de pan en snij de varkenshaas in plakjes. Bak in het achtergebleven vet een in ringen gesneden ui. Doe in een ovenschaaltje afwisselend de varkenshaas met de ui. Zet het ovenschaaltje in de oven voor ongeveer 10 minuten, verlaag dan de temperatuur naar 100 graden en laat het schaaltje nog 10 minuten in de oven staan. Erbij een salade en Vlaamse frieten uit de Actifry. Eet smakelijk!

0
(67 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Varkenshaas Saté

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top