Spaghetti met Chipolata’s en “restjes” saus

Spaghetti met Chipolata’s en “restjes” saus

Spaghetti met Chipolata's en
Een makkelijke dag vandaag. Alleen een pasta gekookt, 4 chipolata worstjes ontveld en bruin en rul gebakken in hete boter. De saus van de blinde vinken van gisteren toegevoegd en opgewarmd. Daarna geserveerd met de spaghetti. Zo is het restje saus ook weer op!

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Spaghetti met Chipolata’s en “restjes” saus

  1. Ik kwam vandaag voor het eerst via google op je site en ik zit al minstens een halfuur allerlei recepten te lezen. Het ziet er allemaal heel erg lekker uit, ik krijg van al die recepten heel veel zin om te gaan koken 🙂 Vanaf nu kom ik zeker te weten vaker langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top