English Tearoom in Arnhem

English Tearoom in Arnhem

The English Tearoom - Arnhem

Dit zaakje kwamen we tegen toen we ergens een zijstraat in doken. Het zag er leuk uit, lekker Engels, dus dat leek ons wel wat om wat te eten. We hebben daar een high tea genomen, en dat is niet een high tea met sandwiches en dergelijke (daarvoor moet je de royal cream nemen) maar een soep met toast, toast met kaas of zalm en een scone met clotted cream en jam of homemade cake. Uiteraard met een kopje thee naar keuze. Als lunch was dit precies goed. Volgende keer gaan we er de royal cream doen of toch een Engelse vlees pastei of toast met spaghetti? Een aanrader om eens langs te gaan als je in Arnhem bent.

English Tearoom
Pastoorstraat 9
6811 ED Arnhem

0
(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top