Tortellini Ovenschoteltje

Tortellini Ovenschoteltje

Tortellini Ovenschoteltje
Ingrediƫnten: 300 gram tortellini met kaasvulling, 1 ui, 1 courgette, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels chilisaus, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de tortellini beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden courgette toe en bak even mee. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1 blik tomaatblokjes, 2 eetlepels chilisaus en 100 ml kookroom toe. Verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit en roer goed door. Giet de tortellini af en roer door de saus. Schep de tortellini-groente mengsel in kleine ovenschaaltjes (of in 1 ovenschaal). Verdeel er mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaaltjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(140 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top