Rijst met Gehaktballetjes en Groenten in Kecap Saus

Rijst met Gehaktballetjes en Groenten in Kecap Saus

Rijst met Gehaktballetjes en Groenten in Kecap Saus
Ingrediƫnten: 12 gehaktballetjes, rijst, 1 ui, 1 rode paprika, 1 prei, 150 gram champignons, 1/2 potje Samasaya babi kecap,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de gehaktballetjes in een ovenschaaltje en zet het ovenschaaltje ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en bak even mee. Voeg vervolgens 1 in ringen gesneden prei en 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg 1/2 potje babi kecap saus toe en warm het geheel goed door. Serveer de gehaktballetjes met de groente in kecap saus en rijst. Eet smakelijk!

0
(68 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top