Pasta met Spitskool en Champignons

Pasta met Spitskool en Champignons

Pasta met Spitskool en Champignons

Ingrediënten: pasta, zout 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 salieblaadjes, 200 gram spitskool, 250 gram champignons, 100 ml kookroom, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 2

Kook de pasta beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 2 fijngehakte salieblaadjes. Voeg 200 gram gesneden spitskool toe en bak tot de spitskool zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 100 ml kookroom en 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Laat het geheel nog 10 minuten pruttelen op middelhoog vuur. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!

0
(206 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top