De Kromme Hoek in Scherpenzeel

De Kromme Hoek in Scherpenzeel

De Kromme Hoek - Scherpenzeel kippensoep De Kromme Hoek - Scherpenzeel carpaccio

De Kromme Hoek - Scherpenzeel saté De Kromme Hoek - Scherpenzeel varkenshaas brie champignonsaus

De Kromme Hoek - Scherpenzeel bananensoes De Kromme Hoek - Scherpenzeel dame blanche

Vandaag zijn we op één van onze laatste vakantiedagen nog even uit eten geweest, nog even dat beetje vakantiegevoel. We zijn naar De Kromme Hoek in Scherpenzeel geweest, Scherpenzeel is zo’n beetje een dorp verder op. We hebben daar allebei een voor-, hoofd- en na-gerecht genomen.

Michel koos voor de kippensoep met kipfilet, prei en vermicelli, daarna de saté van varkenshaas en als dessert de bananensoes, een Parijse soes met bananenijs, verse banaan, warme chocoladesaus en slagroom. Zelf koos ik vooraf de rundercarpaccio met honing-mosterddressing, oude kaas en pijnboompitjes, als hoofdgerecht de varkenshaas met gesmolten brie en champignon roomsaus en als afsluiter de dame blanche, 3 bollen vanille-ijs met warme chocoladesaus en slagroom. We hebben ons daar helemaal klem gegeten. Goed eten voor een leuke prijs in ieder geval!

Eet- en Drinkhuys De Kromme Hoek
Marktstraat 23
3925 JP Scherpenzeel

0
(76 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “De Kromme Hoek in Scherpenzeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top