Cordon Bleu

Cordon Bleu

Cordon Bleu
Ingrediënten: 3 schnitzels, zout, kipkruiden, 6 plakjes kaas, 6 plakjes ham, 1 ei, paneermeel,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 170 graden. Kruid 3 schnitzels met zout en kipkruiden. Leg op elke schnitzel 2 plakjes kaas en 2 plakjes ham. Vouw de schnitzels dicht en prik vast met cocktailprikkers. Haal de schnitzels door een geklutst ei en daarna door de paneermeel. Bak de cordon bleus om en om bruin in hete boter. Leg de cordon bleus in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Erbij hebben we gebakken aardappeltjes, salade en aardappelsalade gegeten. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top