Busch in Kleve

Busch Kleve broodje kaas Busch - Kleve broodje ham kaas Busch - Kleve broodje kipschnitzel

Vandaag hebben we samen met mijn vader supermakten bezocht in Duitsland, net over de grens. Bij de Edeka in Kleve hebben we bij de broodjeszaak die daar in hetzelfde pand zit eerst wat gegeten, want met een lege maag kan je niet winkelen. Britt koos daar voor een broodje kaas, Michel voor een broodje ham-kaas en ik voor een broodje kipschnitzel. Mijn vader had een broodje frikandele (gehaktbal), alleen heb ik daar geen foto van. Lekker gegeten, verse broodjes, vers belegd. Kortom smullen.

Bäckerei Büsch (in de Edeka)
E center Kleve
Hoffmann Allee 35 + 41a
47533 Kleve (Duitsland)

(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*