Verloren Brood met Appels en Speculaas

Verloren Brood met Appels en Speculaas

Verloren Brood met Appels en Speculaas

Ingrediƫnten: 2 eieren, 250 ml melk, snuf zout, snuf nootmuskaat, snuf kaneel, 1 vanillestokje, 12 sneetjes wit brood, 18 speculaasjes, 2 appels, donkere basterdsuiker,

Aantal broodjes: 6

Kluts 2 eieren, voeg 250 ml melk, een snuf zout, een snuf nootmuskaat en een snuf kaneel toe en roer even door. Schraap het merg uit een vanillestokje en voeg dit toe aan de melk. Kluts even goed door. Schil 2 appels en snij in plakjes. Beleg een sneetje witbrood met 3 speculaaskoekjes en met plakjes appels. Leg er een ander sneetje witbrood op. Leg de boterham in een ovenschaal en overgiet met het melk-ei mengsel. Keer om en giet hier ook een beetje melk-ei mengsel op. Doe hetzelfde met de rest. Leg de boterhammen tussen de grill met gladde platen en besmeerd met wat boter. Of bak de boterhammen om en om in hete boter in een koekenpan. Als de boterhammen net uit de grill komen dan doe je er een beetje donkere basterdsuiker op. Eet smakelijk!

0
(46 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top