Frajo’s in Wijnegem

Frajo’s in Wijnegem

Grand Café Frajo's - Wijnegem

Het weer zit niet erg mee vandaag, maar we zijn er wel op uit geweest, naar Wijnegem shopping center in België. Ik kende het uit de Vlaamse Flair, het magazine houdt in Wijnegem shopping center wel eens een Flair shopping day. Dat wilde ik wel zien. Het is eigenlijk een soort van Hoog Catherijne maar dan ietwat groter (en gratis parkeren), leuk om een keer te zien, maar de volgende keer wel weer “buiten” shoppen, heeft wat meer.

Maar goed we hebben daar ook geluncht, bij Frajo’s Grand Café . Leuk is dat je bij een glaasje fris een paar chippies krijgt bijvoorbeeld. Beide hebben we daar een croque monsieur bolognaise op, oftewel een tosti ham-kaas met bolognese saus. Echt een lekkere tosti met zelfgemaakte bolognese saus, een aanrader dus.

Frajo’s Grand Café
Wijnegem Shopping Center
Turnhoutsebaan 5 shop 150
2110 Wijnegem (België)

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top