De Theefabriek in Houwerzijl

Hartige Poffert Grunneger mollebonen-poffert Grunneger scones Sandwich brie, ham ananas

Omdat we er nu toch dichtbij waren, zijn we naar het theemuseum ‘De Theefabriek’ in Houwerzijl gegaan. Kijken naar de geschiedenis van de thee in een kerkje, theetjes uitzoeken in het theewinkeltje en geluncht in de theeschenkerij.

Ik zelf had de Grunneger Mollebonen poffert, 2 plakjes hartige poffert met daarin tuinbonen en Groninger worst met honingmosterdsaus, erbij een dropthee. Michel had de Grunneger scones, 2 scones met citroenjam (lemon curd) en slagroom met een sinaasappelthee en Britt koos de sandwich met brie, ham en ananas met een kaneelthee. Het was lekker, het museum leuk en interessant en bij het winkeltje moest ik me inhouden.

De Theefabriek
Hoofdstraat 15-25
9973 PD Houwerzijl
Tel: 0595-572053

(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *