De Bourgondiër in Glimmen

champignons in knoflooksaus mixed grill

Groninger koek parfait Apfelstudel

Na De Theefabriek en de zeehondencrèche in Pieterburen zijn we op de terugweg, van onze laatste vakantiedag in het noorden gaan eten bij Grillhouse “De Bourgondiër”, steaks & seafood. We waren met zijn drieën eensgezind.

Alle drie namen we als vooraf de champignons in knoflooksaus. Daarna namen we een mixed grill wat geserveerd werd op een grote schaal met biefstuk, kippenpootjes, spareribs en lamsvlees. Als nagerecht namen Britt en Michel de warme apfelstrudel met kaneelijs, vanille ijs en slagroom en zelf nam ik de Groninger koek parfait wat geserveerd werd met warme karamelsaus en slagroom. Een goede afsluiter van een leuk weekje weg!


Grillhouse De Bourgondiër

Zuidlaarderweg 4
9756 CH Glimmen
Tel: 050-4061281

(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*