Liever Anders in Zuidlaren

Liever Anders in Zuidlaren

ciabatta ham

Vandaag hadden we een dagje dicht bij het vakantiehuisje, lekker rustig aan gedaan. Even Zuidlaren bekeken en geluncht bij Liever Anders, een lunchroom, annex bakker, annex winkeltje voor woonaccessoires. Het zou zo uit de Flow kunnen komen, echt een Anja winkeltje eigenlijk. Het is piepklein, 4 tafeltjes binnen (en ook buiten 4 tafeltjes), overal accessoires die je kan kopen, zoals kopjes, blikken, lampenkappen, maar ook allerlei dingen om taarten te versieren, brood, broodjes en patisserie. Helemaal leuk.

Ik nam daar een broodje ham, een ciabatta met ham, veldsla, gebakken spekjes en veldsla.

ciabatta liever anders

Michel nam een broodje Liever Anders, een ciabatta met kipfilet, guacamole, paprika en veldsla.

ciabatta brie

Britt nam het broodje brie met tomatentapenade, veldsla, brie en pijnboompitjes. Erbij hadden Michel en Britt een latte macchiato en ik een choconana, warme chocolademelk met een vleugje banaan (en slagroom). Echt even langs gaan!

Liever Anders
Stationsweg 35a
9471 GK Zuidlaren
Tel: 050-4091196

(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

4 thoughts on “Liever Anders in Zuidlaren

  1. Hmm dat broodje brie ziet er erg lekker uit! Nu ben ik sowieso dol op brie!! Wanneer ik mijzelf in het weekend wil verwennen, maak ik zo’n broodje. Daar kan ik al de hele week naar uit kijken!

  2. Super leuk om te lezen. Altijd leuk om te horen wat klanten van onze winkel vinden. Onze vernieuwede website is nu online! Check http://www.lieveranders.nl en per 1 nov hebben we weer een nieuwe menukaart. Je bent altijd welkom om te komen proeven 😉

Comments are closed.

Back To Top