Rijsttafel uit de magnetron

Rijsttafel uit de magnetron

Rijsttafel uit de magnetron
Na de high tea en het shoppen in Groningen, waarbij we het winkeltje nog hebben gevonden met ‘tweede keus’ boeken en waar ik nog wat leuke kookboeken heb gescoord, hebben we ‘s avonds lekker makkelijk gedaan. In Zuidlaren hebben we bij de C1000 alle drie een magnetronmaaltijd uitgekozen, die Britt later heeft ‘bereid’ en waarmee we een rijsttafel hebben gemaakt, van alles werd geproefd. We hadden nasi met kipsaté, witte rijst met babi ketjap en yakiniku (rundvlees in zoete sojasaus). Volgens mij had bij die laatste zoute sojasaus moeten staan. Makkelijk, maar voorlopig even niet meer.

0
(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top