De Gasterie in Midlaren

mosterdsoep filet mignon ingerolde varkenshaas

dame blanche kletskoppen

De eerste dag van onze vakantie in het noorden van Drenthe, Midlaren. Natuurlijk niet gekookt maar lekker uiteten geweest in een restaurant in het dorpje Midlaren zelf, wat we eigenlijk per toeval hebben gevonden via internet ‘De Gasterie’. We hebben er alle drie voortreffelijk gegeten. We hebben een driegangenmenu genomen.

Vooraf hebben ik en Britt de mosterdsoep met droge worst, gesnipperde prei en room genomen en Michel koos voor de uiensoep, lichtgebonden en geserveerd met een broodje gegratineerd met kaas. Als hoofdgerecht namen Michel en ik de filet mignon, gegrilde ossenhaas geserveerd met gebakken oesterzwammen en champignons met een rode wijn saus. Britt nam de ingerolde varkenshaas, varkenshaas ingerold met spek, uit de oven en gegratineerd met geitenkaas en pesto. Als nagerecht namen Britt en ik de ‘dame blanche’, vanille roomijs met warme chocoladesaus en slagroom. Michel koos voor ‘kletskoppen’, een stapeltje van kletskoppen en boerenroom vanille ijs geserveerd met slagroom. Een echt aanrader dit restaurantje!

De Gasterie Eterij & Drinkerij
Groningerstraat 31
9475 PA Midlaren
Tel: 050-4091462
Twitter : @gasterie
Facebook : DeGasterie

(34 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *