Varkenshaas met Kruidige Champignons

Varkenshaas met Kruidige Champignons

Varkenshaas met Kruidige Champignons
Ingrediƫnten: 1 varkenshaas, zout, peper, 250 gram champignons, 1 teentje knoflook, salie, peterselie, 150 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 100 graden. Steek het puntje van de varkenshaas zo vast zodat het over al even dik is, verdeel in 2 stukken. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin. Leg in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in het achtergebleven vet 250 gram in kwarten gesneden champignons met 1 fijngehakt teentje knoflook, salie en peterselie tot de champignons bruin zijn. Voeg 150 ml bouillon toe. Laat de bouillon inkoken. Serveer de kruidige champignons met de varkenshaas. Wij hebben er aardappelbolletjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(142 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top