Kliekjes Lasagne

Kliekjes Lasagne

Kliekjes Lasagne
Van de tomaten-courgette saus die ik gisteren had gemaakt, had ik nog best veel over. Zonde om weg te gooien. Het werd vandaag dus omgetoverd in een “kliekjes lasagne”. Ik had nog een paprika bij gedaan, die nodig op moest, wat spinazie-blokjes uit de diepvries (de laatste paar deelblokjes uit het pak), een knoflook teentje en een 100 gram geraspte kaas, want het zakje was toch al open. Het pak lasagnebladen leeg gemaakt, dus met recht een kliekjes lasagne. Leuk dat je door wat ingrediënten er bij te doen je weer wat anders lekkers kan maken.

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top