Kliekjes Lasagne

Kliekjes Lasagne

Kliekjes Lasagne
Van de tomaten-courgette saus die ik gisteren had gemaakt, had ik nog best veel over. Zonde om weg te gooien. Het werd vandaag dus omgetoverd in een “kliekjes lasagne”. Ik had nog een paprika bij gedaan, die nodig op moest, wat spinazie-blokjes uit de diepvries (de laatste paar deelblokjes uit het pak), een knoflook teentje en een 100 gram geraspte kaas, want het zakje was toch al open. Het pak lasagnebladen leeg gemaakt, dus met recht een kliekjes lasagne. Leuk dat je door wat ingrediĆ«nten er bij te doen je weer wat anders lekkers kan maken.

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top