Goudreinet in Barneveld (Terschuur)

Goudreinet in Barneveld (Terschuur)

Goudreinet - Barneveld

Op de terugweg vanuit Ootmarsum, waar het NK wielrennen was hebben we gegeten bij de Goudreinet in Barneveld, waar nog net een paar tafeltjes vrij waren. Als amuse kregen we Turks brood met kruidenboter op yoghurtbasis en een geroosterd stokbrood met tomatentapenade en pesto. Britt en ik namen beide de stoofvlees op grootmoeders wijze en Michel koos voor de t-bone steak van maar liefst 450 gram met een kruidenboter erbij. Als nagerecht namen we allemaal iets anders. Ik nam de dame blanche, lekker gewoon, Michel nam verse aardbeien met slagroom en Britt nam de ananas duo, wat echt een enorm nagerecht was. We hebben er lekker gegeten.

Goudreinet Barneveld
Zelderseweg 63
3784 LN Terschuur

0
(72 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top