Spätzle met Champignons en Ham

Spätzle met Champignons en Ham

Spätzle met Champignons en Ham

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle, 250 gram spätzle, 1 ui, 150 gram hamblokjes, 250 gram champignons, 175 gram geraspte belegen kaas,

Aantal personen: 3

Kook 750 ml water met de inhoud van 1 zakje Maggi fix & frisch käse-spätzle. Voeg als het kookt 250 gram spätzle er door. Laat dit 20 minuten doorkoken. Bak ondertussen op middelhoog vuur 1 gesnipperde ui. Voeg 150 gram hamblokjes en 250 gram in plakjes gesneden champignons toe. Bak tot de champignons zacht zijn. Roer door de spätzle 175 gram geraspte belegen kaas. Laat de kaas smelten en serveer met het champignon-mengsel. Eet smakelijk!

(55 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top