Spaghetti met Tartaar in Tomatensaus

Spaghetti met Tartaar in Tomatensaus

Spaghetti met Tartaar in Tomatensaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 1 ui, 2 tartaartjes, 1 wortel, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui tot het zacht is. Voeg 2 tartaartjes toe en bak het vlees rul en bruin. Voeg 1 in dunne plakjes gesneden wortel toe en bak mee tot de wortel zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes met 1 verkruimeld bouillonblokje toe. Breng kort aan de kook en laat vervolgens nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti. Strooi er geraspte kaas over. Eet smakelijk!

(234 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top