Pizza

Pizza

Pizza

Ingrediënten: pizzadeeg met tomatensaus, salami, ham, ui, rode paprika, champignons, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak in hete olie 1 gesnipperde ui, 1 in blokjes gesneden rode paprika en in plakjes gesneden champignons tot de champignons zacht zijn. Leg op de bakplaat het pizzadeeg en besmeer met de tomatensaus. Beleg met plakjes salami en plakjes ham. Verdeel er vervolgens de groente over de pizza. Strooi er geraspte kaas over. Zet de pizza ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top