Cupcakes met Botercrème

Cupcakes met Botercrème

Cupcakes met Botercrème

Ingrediënten: 250 gram roomboter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, snuf zout, bakpoeder, 1 zakje vanillesuiker

Aantal cupcakes: 17

Verwarm de oven voor op 160 graden. Doe in een muffinvorm de papieren vormpjes. Mix 250 gram roomboter met 250 gram suiker tot het romig geheel. Voeg een voor een 4 eieren toe en mix dit tot een bleek en schuimig beslag. Voeg 250 gram bloem, snuf zout, wat bakpoeder en 1 zakje vanillesuiker toe en mix dit goed. Vul de cupcakes met het beslag. Zet de cupcakes ongeveer 30 tot 35 minuten in de oven. Laat de cupcakes goed afkoelen.

Botercrème
Ingrediënten: 250 gram roomboter, 250 gram poedersuiker, 1 theelepel citroensuiker, paar druppels groene en rode kleurstof, discodip,

Mix 250 gram roomboter met 250 gram poedersuiker en 1 theelepel citroensuiker. Voeg een paar druppels groene en rode kleurstof toe en meng tot het een egale kleur heeft. Doe alles in een slagroomspuit en versier de cupcakes. Strooi er als laatste wat discodip over.

Zet de cupcakes met botercrème wel koel! Smul ze!

0
(30 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top