Oven Chips

Oven Chips

Oven Chips

Leuk om eens zelf te maken en zo de Moulinex Fresh Express uit te proberen, want ik en een kaasschaaf zijn geen vriendjes. Het resultaat mag er voor een eerste keer wezen, je bent er wel even mee bezig, een zak chips is sneller gekocht en opgegeten, maar het is wel leuk om te doen!

Ingrediƫnten: vastkokende aardappels, olie, zout, kruiden,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappels en snij in hele dunne plakjes. Dep de aardappelschijfjes droog en leg ze op een bakplaat. Bestrijk met olie en strooi er zout en kruiden (die je lekker vindt op), bestrijk ook de andere kant met wat olie en strooi er ook zout en kruiden op. Zet de bakplaat in de oven, wacht tot de chips gaat omkrullen, als het gaat omkrullen nog even een paar minuutjes er in laten en dan er uithalen. Laat de chips uitlekken op keukenpapier. Smul ze!

0
(87 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top