Saltimbocca

Saltimbocca

Saltimbocca

Ingrediƫnten: 2 schnitzels, 4 plakjes rauwe ham, 4 blaadjes salie, zout, peper, bloem, gedroogde Italiaanse kruiden, scheut witte wijn,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 150 graden. Beleg 2 schnitzels elk met 2 plakjes rauwe ham en 2 blaadjes salie. Rol de schnitzels op en prik vast met een cocktailprikkers. Bestrooi met zout en peper. Meng wat bloem met gedroogde Italiaanse kruiden en rol de schnitzels door dit mengsel. Bak de schnitzels rondom bruin. Blus met een scheut witte wijn. Leg de schnitzels in een ovenschaal en zet nog even 15 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er Vlaamse frites en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top