Varkenshaas Saté en Honing-Mosterd Kipsaté

Varkenshaas Saté en Honing-Mosterd Kipsaté

Varkenshaas Saté
Honing-Mosterd Kipsaté
Varkenshaas Saté
Ingrediënten: 1 teentje knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel Samasaya ketjap manis, varkenshaas,

Maak een marinade van 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 eetlepel chilisaus, 1 theelepel sambal, 4 eetlepels tomatenketchup en 1 eetlepel ketjap manis. Marineer hierin de varkenshaas. Laat dit zeker een nachtje marineren. Je kan de saté in een koekenpan bakken, of zoals met dit weer lekker op de barbecue.

Honing-Mosterd Kipsaté
Ingrediënten: 1 eetlepel olie, 1 eetlepel honing, 1 eetlepel grove mosterd, kipfilet,

Maak een marinade van 1 eetlepel olie, 1 eetlepel honing en 1 eetlepel grove mosterd. Marineer hierin de kipfilet. Laat dit zeker een nachtje marineren. Je kan de saté in een koekenpan bakken, of zoals met dit weer lekker op de barbecue. In de pan is deze marinade wel kleverig en bakt snel aan!

(137 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top