Gehaktballetjes met Zweedse Saus

Gehaktballetjes met Zweedse Saus

Gehaktballetjes met Zweedse Saus

Ingrediënten: 12 gehaktballetjes, 375 ml kookroom, 1 Maggi bouillonkuipje rund, scheutje citroensap,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 12 gehaktballetjes rondom bruin. Doe ze in een ovenschaal en zet ze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Doe in het achtergebleven vet (als het veel is wat afgieten) 375 ml kookroom. Los al roerend in de kookroom 1 Maggi bouillonkuipje op. Voeg een scheutje citroensap toe en laat het geheel een beetje inkoken. Serveer met de gehaktballetjes. Wij hebben er aardappelpuree en rode kool met peertjes bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(23 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top